MICHIO KAKU
(California 1947)

 

 

 

 

"L'expansió de l'Univers va ser tan intensa que hi ha regions senceres a l'Univers més enllà del nostre Univers visible que sempre estaran lluny de les nostres possibilitats."

"L'univers és una simfonia de cordes, i la "Ment de Déu", que Einstein descriu amb tanta eloqüència, és la música còsmica que ressona per tot l'espai."

"L'univers podria ser un subconjunt d'un conjunt molt més gran d'universos on les lleis físiques podrien ser diferents. Tanmateix però, és el nostre univers, entenent que és tot el que coneixem, el que ha possibilitat el desenvolupament de la vida i la consciència."

"L'energia fosca, o l'energia del no-res, o de l'espai buit, és la força motora de tot l'univers, el destí final del qual ve determinat per l'energia fosca. Una energia que, actualment, cap científic sap d'on surt, d'on pot venir, no hi ha la clau per obrir el misteri, només s'han comprovat els efectes que produeix, con són els camps d'antigravetat que separen les galàxies."

"El que els humans busquem en la història de la creació, en la història dels nostres orígens còsmics, és la clau que obri l'enigma de la transcendència, doncs més enllà de l'estrella més llunyana hi ha la pròpia creació. I què hi pot haver?. Això és el que demana la gent. Això és el que demana l'ànima."

"Einstein i Newton tenien la capacitat de visualitzar en una senzilla imatge els secrets de l'univers."

"La naturalesa i les seves lleis s'amaguen rere les nits."

UNIVERSOS PARALELOS
Ediciones
Atalanta. Girona 2008